Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě, modelka a studentka Monika Leová (32), si chtěla vyzkoušet orientální metodu odstraňování chloupků. A byla nadšená, překvapivě i z bolesti, kterou úkon, kdy se podle íránského receptu namíchané bylinky spojí v lepivou masu, která je vytrhá, zahrnuje.

"My Asiatky máme docela dobré geny, chloupky nám moc nerostou, za což jsem samozřejmě ráda. Stačí mi oholit se jednou za pár týdnů. I kdybych chtěla, v zimě mi přírodní podkolenky nenarostou, i když bych zrovna to možná ocenila," smála se.

"Ale díky tomuto způsobu, kdy ta hmota nejprve vypadá jako med a pak jako žvýkačka, holení nebudu muset absolvovat ještě déle, prý i dva měsíce a pak už porostou jen sem tam. Byla to taková zvláštní bolest, jako malé jehličky, ale pak si na to člověk zvykne a je to docela příjemné," překvapila nás Monika.

Více chloupků prý dříve mívala jen v oblasti obočí. "Byly časy, kdy jsem měla pořádného Brežněva, takže jsem si ho začala vytrhávat. Ale ruce mám úplně hladké. Jinde mi ale samozřejmě nějaké chloupky rostou, úplně jako miminko nejsem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám