Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kráska s hlasem jako zvon oslnila diváky v pěvecké soutěži Superstar, kde se probojovala až do první desítky. Kromě úspěšné kariéry zpěvačky můžeme Markétě Konvičkové závidět i dlouhou zlatou hřívu. Péče o vlasy je jedna z důležitých povinností každé zpěvačky. Ne nadarmo se říká, že vlasy dělají člověka. Kdo se stará o kštici blonďaté Superstar?

Ke kariéře zpěvačky neodmyslitelně patří dokonalá vizáž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Musím se cítit dobře. Když se ráno probudím a mé vlasy jsou bez života, na náladě mi to nepřidá,“ svěřila se kráska ze Superstar a hned dodává: „Myslela jsem, že to napravím vlasovou kosmetikou.“ Podle jejích slov kosmetika sice zabírala, ale efekt byl pouze dočasný a hlavní problém neřešil. Markéta pak ale objevila vlasovou výživu. „S Clinical hair-care jsem spokojená já i mé vlasy.“

Na rozdíl mezi vlasovou kosmetikou a výživou jsme se zeptali odborníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dozvěděli jsme se, že vlasová kosmetika vykouzlí během chvíle okamžitý objem, lesk a dojem zdravých vlasů, ale stejně tak rychle tento efekt opadne. Hlavní nevýhoda však je, že nedokáže vlasům dodat potřebné výživné látky. I když zabere okamžitě, problém zde bude nadále. Abychom mohli potřebné živiny dodat vnitřně, musíme dbát na pestrou stravu bohatou na vitamíny a minerální látky, zároveň užívat přípravky vlasové výživy pro podporu zdravých a dlouhých vlasů.

Díky vnitřní výživě vlasy nejenže vypadají plné síly, ony skutečně zdravé a silné jsou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A přesně tohle umí Clinical hair-care. Přípravek je vhodný nejen pro vlasy, ale i řasy díky němu budou dlouhé a husté. Doplněk stravy obsahuje KERATIN RENEWAL SYSTEM™, který zajišťuje živiny pro tvorbu keratinu, a bílkoviny pro kořínky vlasů. Také je doplněn o Nutrikomplex zajišťující přísun vitamínů a minerálů. Pro efektivní přesun živin do vlasů je v Clinical hair-care důležitou složkou Pycnograph-IN aktivátor. Pokud chcete vyhrát boj se slabými vlasy, vyzkoušejte stejně jako Markéta Konvičková přípravek Clinical hair-care.

Milí čtenáři Super.cz, nepropásněte mimořádnou akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za skvělou cenu 476 Kč můžete mít přípravek Clinical hair care 90 tobolek a k němu navíc získáte oční sérum a řasenku pro neodolatelně svůdný pohled. Třešničkou na dortu je doprava zdarma. Dopřejte vašim vlasům optimální výživu potřebnou pro jejich zdraví a sílu.

Další články

Načítám