Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Potkat ho takhle někde na ulici, člověk si řekne, že přes své tělo samý sval se asi neumí prát. Martin Maxa (63), zpěvák s asi nejlepší postavou v Česku, se takhle nechal vymódit na jednom veletrhu krásy. A některým dámám se tak líbil ještě víc!

„Vypadám nebezpečně, co? To, co mám na nose, je výtvor jedné maskérské skupinky, která mě takhle vylepšila. Ale budu říkat, že jsem se popral, vypadá to tvrďácky,“ smál se Martin, který se sice dušuje, že je věrný až za hrob, fanynky mu přesto dělají velmi zajímavé návrhy.

Když už jsme ho potkali na výstavě, kde na metru čtverečním bylo asi sto tisíc druhů různých krémů, nedalo nám to a zeptali jsme se, jak on to má s hygienou a podobnými přípravky.

„Nejsem ani metrosexuál, ani to není tak, že bych se myl jednou za čtrnáct dní. S hygienou to nepřeháním, dělám to, co se dělat má. Nikdy jsem nebyl vysazený na krémíky a olejíčky. Stárnul jsem přirozeně. V poslední době jsem jich pár s minerály z Mrtvého moře použil, zdá se mi, že mi to dělá dobře. Ale že bych si dělal masky, to ne. To se ke mně ani nehodí,“ myslí si. A my souhlasíme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám