Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Evu Holubovou (65) čeká ve čtvrtek premiéra hry Smolíkovi, na kterou pečlivě trénuje již několik měsíců. Za začátku si sice trochu zanadávala na náročnost choreografie, tu ale podle závěrečných zkoušek zvládla na výbornou. Perličkou bude nejen její objemný kostým, který z ní dělá kusanec ženské, ale i to, že Eva bude zpívat! Ukázku si poslechněte na videu ze zkoušky.

Nápomocni v držení tónu jí budou všichni členové její rodiny - manžel Pepa Smolík v podání Boba Klepla, dcera Týna, již hraje Jana Stryková, syn Ládík, kterého ztvární Václav Jílek, i zbylé postavy - soused Halíř (Jiří Ployhar), pes (Radim Madeja) i kočka (ta jediná má alternaci, střídat se v kostýmu budou Michaela Váňová a Eliška Hanušová).

Jméno Hanuš a Hanušová je s hrou spojeno na vícero postech - autorem a režisérem je Miroslav Hanuš a za onou zpočátku neoblíbenou choreografií stojí jeho žena Jana Hanušová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám