Hlavní obsah
Článek

Pro všechny bylo velkým překvapením, když ženatý Michael Kocáb po více jak čtvrt století opustil manželku a matku tří dětí Marshu a namluvil si svou tehdy tiskovou mluvčí Lejlu Abbasovou (44). Stejně nečekané bylo, když Lejla oznámila, že svého partnera, se kterým má syna Davida, opustila. „Nerada bych sklouzla ke klišé a zároveň bych nechtěla prozrazovat detaily. Ukázalo se, že naše světy, nebo naše povahy nejsou kompatibilní,” prozradila důvod rozchodu moderátorka.

Abbasová a Kocáb zatím nijak oficiálně neřešili, jak si rozdělí péči o syna. Po dobrém se prý domluvili na tom, že David bude u Kocába trávit vždy jeden den a noc v týdnu. „S Michalem jsme oba dospělí rozumní lidi a záleží nám na to, aby náš syn David vyrůstal v harmonickém prostředí, přestože nám dvěma to nevyšlo. A je to bez problémů,” říká Lejla.

Čokoládová kráska si pomalu zvyká na to, že má po mnoha letech jeden večer v týdnu jen pro sebe. Právě v daný volný den dorazila na profesní setkání magazínu Best of, kde ji čekaly aktivity spojené s její charitativní činností.

„Musím se přiznat, že pro mě to je změna, protože já jsem s Davidem trávila devadesát devět procent svého času a o volných večerech jsem si mohla nechat jen zdát. Úterky jsou pro mě teď zaslouženým odpočinkem,” směje se Lejla Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám