Hlavní obsah
Článek

Když se hollywoodský herec Matt Bomer (37) na Havaji objevil v plavkách, většina přítomných dam zbystřila navzdory tomu, že se kolem něj motal postarší pán, který s obdivovaným frajerem tvoří rodinu.

Matt Bomer předvedl dokonale vyrýsované tělo, jemuž může konkurovat snad jen Joe Manganiello, kterého ulovila Sofia Vergara. Držitel Zlatého glóbu za roli v homosexuálním dramatu Stejná srdce však své obdivovatelky překvapil rovnou dvojnásobně. Nejenže je dlouhodobě šťastně zadaný, ale jeho vyvoleným je Simon Halls, s nímž v roce 2011 uzavřel oficiální svazek.

Po boku herce, jehož tělo by mohlo zdobit titulky fitness magazínů, by se vyjímala jakákoliv topmodelka, jeho srdce však bije pro muže. Matt se ovšem nezamiloval do stejně atraktivního muže, jako je on sám, ale jeho životní partner mohl na společné dovolené působit jako jeho otec. Pouto mezi nimi je však natolik silné, že si společně pořídili tři děti. Náhradní matka jim porodila dnes devítiletého Kita a sedmiletá dvojčata Walkera s Henrym.

Příznivci Matta Bomera budou moci brzy v kinech jeho vypracované tělo obdivovat v komedii Bez kalhot XXL. Na podzim se objeví v páté řadě seriálu American Horror Story, jehož hlavní hvězdou bude poté, co jej opustila Jessica Lange, Lady Gaga (38).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám