Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) v posledních týdnech absolvuje maraton všech možných představení, ve kterých účinkuje. V červnu by se naposledy měla objevit v Evitě a pak už si bude naplno užívat těhotenství.

O víkendu si v Praze zahrála naposledy ve svém oblíbeném muzikále Antoinetta - královna Francie. S populární zpěvačkou lomcují hormony, a tak konec představení, stejně jako její manažerka, oplakala. A jak sama přiznala, pláče teď mnohem častěji.

„Tak včerejší poslední představení Antoinetty v této sezoně a moje v Praze je za námi. Moc děkuju všem, co se na tomhle krásném představení podíleli. Moc děkuju, že jsem se Antoinettou mohla stát a třeba se po mateřské ještě bude hrát, abych se mohla vrátit. Ta smutná holčina, co ji objímám na další fotce, je moje manažerka Kačka, která stejně jako já včerejší představení oplakala,“ napsala na sociální síti zpěvačka, kterou čeká ještě jedno představení Antoinetty v Bratislavě.

Absolonová se také pochlubila fotkou těhotenského bříška z nedávné dovolené v Thajsku, kde ještě požehnaný stav tajila. A jak je vidno, zpěvačce to s bříškem moc sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám