Hlavní obsah
Článek

Herečka Nikol Štíbrová (37) dobře ví, jak zatočit s obezitou a rozhodla se pomoci i svým spoluobčanům. Našla zaručený recept, jak zatočit s kily navíc, a protože je to hodná holka, hodlá se s ním podělit.

"Rozjíždím teď takovej byznys, není to žádný podvod, nic drahého, okamžité účinky a spolehlivé výsledky. Holky, jestli potřebujete shodit bříško, vyrýsovat na poslední chvíli do plavek, tak pište do zpráv. Stačí chtít, je to jen v hlavě a v téhle lahvičce. Osobní odběr u mě v Dejvicích," napsala svým přátelům na sociální síti Nikol Štíbrová.

Její přátele pobavilo i aktuální zpravodajství z Dejvic. Zatímco její sousedy trápí nepříjemné křeče z kontaminované vody, která teče z kohoutků jak o život, Nikol si s tím poradila po svém.

"Zvoní na mě sousedi, že přijela cisterna. V domě vládne všeobecná panika, v ulicích rezonují neidentifikovatelné zvuky, linoucí se z bytů. Kdyby i ostatní byli tak přirozeně inteligentní jako já a při prvotních náznacích zažívacích potíží přešli z vody na víno a whisky, což jsem udělala s předstihem, byla by to klidná neděle. Ale oni ne," dodala se svým pověstným humorem Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám