Hlavní obsah
Článek

Dcera moderátorky, missky a modelky Ivety Vítové (40) Anetka byla už po porodu pořádný cvalík. A nyní se začíná konečně vytahovat nejen do šířky, ale také to výšky. A Iveta nám prozradila, že je jasné, po kom to má.

"Když vidím ostatní miminka, tak ta jsou poloviční. V roce se to ale asi zastavilo, váhu už má stejnou a jen se vytahuje. Když to takhle bude pokračovat, tak je z ní další modelka," řekla Super.cz usměvavá Vítová. "Když jsem se já narodila, tak jsem měla skoro čtyři kila a byla jsem hrozně tlustá. Ona to má po mně, vyběhá to časem," upřesnila na akci Kočárkem Prahou.

Iveta by se po letních prázdninách měla vrátit na Novu, kde moderovala zprávy. Zatím to ale na velký návrat nevypadá. "Je s ní fakt legrace, jak je větší, užívám si to a baví mě to čím dál víc. Proto se mi chce čím dál méně do práce. Neumím si to ještě představit. Až ta doba nastane, tak to bude pro mě hodně těžké. Nahlásila jsem si dva roky mateřskou, ta mi končí po prázdninách. Návrat jsme ještě úplně na personálním neřešili. Uvidíme, jaké jsou možnosti, jestli se bude vůbec kam vrátit," dodala Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám