Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Dominika Sedláčková poprvé vyvezla na akci svého devítiměsíčního syna Roberta. Malý chlapeček je zatím velmi podobný spíše tatínkovi, ale Dominika si to užívá. "Každý říká, že je podobný partnerovi, po mně má zase to, že strašně dobře jí. Můj partner je hezký, tak jsem ráda, že je mu podobný. A hodně vysoký, to je také plus," řekla Super.cz Dominika na akci Kočárkem Prahou.

Dominika si mateřství užívá. Do budoucna by si přála druhé dítě. A partnera Roberta by si i ráda vzala. Zatím je ale veselka v nedohlednu. "Plánuji druhé dítě, Robert nevím, uvidíme, jak to bude. Svatba, věřím, že bude. Jsem věčný optimista. Přišla na to řeč, ale zatím to necháváme plynout," upřesňuje Sedláčková.

Návrhářka si mateřství užívá, ale dokáže ho i skvěle skloubit s prací. "Zvládám to dobře, i díky tomu, že Robík je hrozně hodný, zlaté dítě. Dá se to skloubit. Mám nárazovou práci, když pracuju, malého mi pohlídá maminka nebo sestra, takže to jde," dodala Dominika.

Reklama

Další články

Načítám