Hlavní obsah
Článek

Letošní rok je pro zpěvačku Marcelu Březinovou (63) přelomový hned ve dvou rovinách - jednak jí v listopadu bude pětapadesát let, a pak si také připomene pětatřicet let na hudební scéně. To vše v době, kdy se v plavkách pochlubila postavou, kterou by jí leckteré mladší ženy mohly tiše závidět.

Marcela Březinová přiznává, že se udržuje v kondici nejen pohybem, ale především stravou.

"Denně si dám svou protahovací sérii cviků, a když je čas, tak i jógu. A pak si hlídám, co jím. Už asi rok jsem úplně bez masa, zjistila jsem, že mi vůbec nechybí, jím hodně ovoce a zeleninu," líčí zpěvačka, jejíž křivky momentálně obdivují Tunisané na Djerbě.

Když ke zpěvačce přiběhl na pláži jeden z místních prodejců tradičních šátků, měl co dělat, aby udržel tempo smlouvání. Očividně se mu Březinová líbila, a tak se jí letmo dotýkal, jak to jen šlo. A vyplatilo se. Nejen, že prodal jeden ze svých hadříků, ale zpěvačky se letmo dotkl, když jí během pěti minut zahalil do asi pěti látek.

"Byl to milý prodejce, hezky se usmíval. Když mě chytl za ruku, už to vypadalo na veselku," vtipkovala s velkým úsměvem Marcela, která nakonec byla chudší o patnáct tuniských dinárů, tedy o necelých dvě stě korun.

Na tuniské Djerbě pobývá Marcela Březinová se synem Honzou, mladší dcera Vanda je v Česku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám