Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když moderátorka Martina Gavriely (45) vyrazí do společnosti, jsou to už pro mnohé skoro Vánoce. A možná i proto si dala pořádně záležet, aby jí to slušelo. Oblékla si dlouhé zelené šaty, nevzala si podprsenku a muži se na bývalou krásku z Playboye nemohli vynadívat.

Martina se stáhla ze světa šoubyznysu a večírkům se vyhýbá. Už více jak rok se věnuje naplétání vlasů a nyní má další práci. "Zavolal mi kamarád, když jsem ležela v nemocnici po dovolené v Thajsku, protože mě pokousala opice a dal mi zajímavou nabídku pracovat jako manažerka v Playboy clubu. Tuhle práci jsem už dělala, tak jsem po týdnu kývla. Takže si teď děti a Marcus dají mojí fotku na noční stolek, protože mě už asi fakt neuvidí," řekla Super.cz moderátorka.

Přes den se stále věnuje naplétání vlasů, v noci je v klubu a na spánek má jen chvíli nejdříve od pěti hodin od rána. "Vlasů se nevzdám, protože mám velkou klientelu za ty dva roky a moc mě to baví. A spánku si užiju až budu stará dost," dodala s úsměvem. "Já jsem noční pták, mně ponocování nevadí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám