Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během jedné z nejsledovanějších výročních událostí filmového festivalu v Cannes zvané amfAR Gala se ve čtvrtek setkaly i sestry Gigi a Bella Hadid. Americké modelky přesně věděly, na jakou strunu v prostorách hotelu prominentů Cap-Eden-Roc zabrnkat, aby na sebe upoutaly co nejvíc zraků. A přestože bylo přeci jen znát, že se Gigi (20) v průmyslu pohybuje o něco déle, o dva roky mladší Bella jí i na pódiu zdatně sekundovala nejen hloubkou výstřihu.

Dívky se vydaly ve šlépějích maminky Yolandy Foster, jež bývala rovněž známou modelkou. Kořeny mají po matce v Nizozemí a po otci v Palestině. Převážně Gigi ve čtvrtek večer zazářila v bílé róbě od Toma Forda.

Sestry se pak společně s Chanel Iman vrhly i na pódium, aby zde podpořily aukci pro dobrou věc. Loňský ročník galavečeru byl za celou jeho 22letou historii nejúspěšnější, vybralo se na něm rekordních 35 miliónů dolarů (857 miliónů korun).

Která ze sester je vaše favoritka?
Bella
19,9 %
Gigi
80,1 %
Celkem hlasovalo 18208 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám