Hlavní obsah
Článek

V dobách lovců mamutů se samozřejmě lidem chlupatý porost hodil kvůli zimě a ještě pár století zpátky byl aspoň v některých zemích známkou mužnosti. Dnes je ale všechno jinak, i čeští muži si odstraňují běžně chloupky z podpaží i intimních partií, s depilací chloupků na nohou začali cyklisté a fotbalisté a dále se to rozšiřuje.

Mezi známými tvářemi, které to dělají, je třeba Jiří Korn, zpěvák Petr Kutheil se zase zbavuje srsti na zádech. Nově metodu, kdy si pomocí lepkavé bylinné směsi z Íránu nechal odstranit chlupy na lýtkách, vyzkoušel Pavel Vítek. Trochu trpěl, ale my mu v jeho rozhodnutí fandíme.

"Rád zkouším nové věci. Na sportování je to daleko lepší a hygieničtější, líp to bude vypadat třeba i v divadle, když v muzikálu Mamma Mia! vystupuju v šortkách. Mně se ochlupení na těle moc nelíbí. Hladká pokožka se mi zdá estetičtější. V posledních letech jsem byl mnohokrát v arabském světě a v Asii a pozoruji, že tam mnoho mužů tohle neřeší, nechají si to odstranit a mají klid," řekl nám Pavel Vítek.

"Blíží se léto, doba kratších kalhot a prostě se mi to víc líbí. A když už sportuju, tak chci, aby byly ty svaly vidět," uzavřel s tím, že nohy bez chlupů budou překvapením i pro jeho dlouholetého partnera Janise Sidovského, protože šlo o opravdu spontánní rozhodnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám