Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedm měsíců od porodu syna Adriana váží Andrea Kalivodová skoro stejně jako před těhotenstvím. Operní diva nedávno pozvolna přestala kojit a mohla se tedy začít soustředit na svou postavu. Zpěvačka začala hubnout nejen kvůli své práci a nutnosti vejít se do svých původních kostýmů, ale o svou postavu se stará i kvůli manželovi.

„Nedržím žádné drastické diety. Mám za sebou jarní detox, kdy jsem jedla jen ovoce a zeleninu a pila zeleninové šťávy. Ten nastartoval můj metabolismus,” prozrazuje zpěvačka svůj trik a dále uvádí: „S partnerem si děláme lehká jídla. Snažím se s ním cvičit, což je důležité.”

S Kalivodovou jsme si povídali na profesním setkání magazínu Best of. Na večírku jsme ji mohli ten večer vidět dvakrát. Jednu živou a tu druhou z látek, které věnovala oblečení návrhářka Gábina Páralová. Látková panenka v podobě Kalivodové se stala předmětem adopce. „Na akci jsem přivezla spoustu panenek. Ty patří Unicefu, který za jejich prodej získává možnost očkování dětí v zemích třetího světa. Děti jsou moje téma a považuji za důležité pomáhat těm, které nemají možnosti, které potřebují pro svůj život,“ nechala se slyšet Andrea Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám