Hlavní obsah
Článek

Modelku Kláru Medkovou (40) jsme potkali se syny na akci Kočárkem Prahou a překvapilo nás, že i když je mezi nimi dvouletý věkový rozdíl, obléká je stejně, jako by byli dvojčata. "Oni už mají dokonce stejnou velikost, ale hlavně se nehádají a i pro mne je to jednodušší. Prostě všechno vezmu dvakrát," vysvětlila nám partnerka fotbalisty Radoslava Kováče.

Kluci byli oblečení stejně, ale až na jednu výjimku. Mladší syn měl totiž na hlavě růžovoučkou kšiltovku jako pro holčičku. "On má teď takové období, líbí se mu fialová a růžová. Já mu to neberu, je to dítě, teď mu byly čtyři roky, tak ho to snad přejde," věří Klára.

Čekali jsme, že už se možná objeví zase těhotná, protože s partnerem uvažovali o třetím dítěti, toužili po holčičce. "Ne, teď jsme to všechno přehodnotili, je nám takhle ve čtyřech dobře a rozšiřování rodiny není v plánu," míní.

Kluci se zatím po tátovi fotbalistovi, který hraje za pražskou Spartu, nevyvedli. "Zatím nekopou, Radeček začal hrát golf, mají gymnastiku a plavání. Jsou ještě malí, manžel začínal až v osmi letech, takže na to mají čas," soudí Medková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám