Hlavní obsah
Článek

Kapela Chinaski patří k hudebním formacím, které jsou v Česku nejvytíženější. Nejinak to bude v období letních festivalů, jejichž sezóna se rychle blíží. "Hrajeme každý pátek a sobotu s jednou výjimkou, takže je to asi patnáct festivalů," podařilo se spočítat zpěvákovi Michalu Malátnému.

"Končíme v září charitativním multižánrovým festivalem PlayFair v Hradci Králové, kam nás pozvala Taťána Kuchařová (36). Doufejme, že tam zakončíme úspěšnou sezónu. Na charitách jsme hráli mnohokrát a oslovováni jsme tak často, že bychom nedělali nic jiného. Proto jsme se také rozhodli soustředit na jeden nebo dva velké projekty ročně. Přijde mi to jako samozřejmost, že ve chvíli, kdy se vám daří, tak byste měli pomoci lidem, kteří na tom tak dobře nejsou," míní.

A proč si vybrali právě PlayFair, tedy kromě toho, že je Táňa krásná žena? "Líbí se mi myšlenka starat se o staré lidi. Já ještě starý nejsem, ale člověk o tom začíná přemýšlet. Jak pomoci lidem strávit stáří důstojně. Často celý život pracují, snaží se a na stará kolena je to velká bída. Moji rodiče se o ty svoje postarali úžasně a obdivuji je za to, takže mám dobrý příklad a ani ti moji se nemusí bát, že bych se na ně ve stáří vykašlal," slibuje Michal.

Reklama

Další články

Načítám