Hlavní obsah
Článek

V době, kdy Pierce Brosnan (62) jako agent 007 sváděl jednu krásnou herečku za druhou, měla jeho partnerka Keely Shaye Smith (51) stejné tělesné přednosti jako milenky z filmového plátna. Přibývající věk ale dřívější ozdobu společenských akcí změnil k nepoznání.

Čtyřnásobný představitel Jamese Bonda, jemuž na plátně podlehly Halle Berry i Sophie Marceau, svou druhou manželku poznal už v roce 1994, ale svatbu si vystrojili až po sedmileté známosti, během níž si stačili pořídit syny Dylana (18) a Parise (14). Kelly slavného herce okouzlila v době, kdy prožíval smutek ze smrti své první manželky Cassandry Harris, jež podlehla rakovině vaječníků.

Pierce a Keely se spolu na červeném koberci vždy vyjímali, ale hercova manželka se po dvojnásobném těhotenství začala výrazně zakulacovat. Její dřívější výstavní křivky už dávno patří minulosti, ale „reálná Bond girl“ své kypré tvary ukazuje i na pláži.

Výrazná nadváha Keely však nemá dopad na její manželství. Prošedivělý Brosnan se s ní na veřejnosti stále vodí zamilovaně za ruku jako v časech, kdy byla výrazně lehčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám