Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Kristinu Kloubkovou na zahraniční dovolené moc neužije. Navíc se doposud bála brát na delší cesty malou dcerku Jasmínku. Teď se konečně odhodlala a z pražského aprílového počasí odletěla s dcerou a maminkou na slunný tuniský ostrov Djerba, kde je slunečné počasí téměř zaručeno.

"Je to skoro neuvěřitelné, ale s mámou jsme spolu v zahraničí poprvé. Neuvěřitelné! Kloubková je s mámou poprvé na dovolené v zahraničí. S mámou jsme jezdily jen v Česku, tedy Československu přes ROH. Bylo to dáno tím, že máma prostě neměla peníze. A taky neměla auto. Djerba je tudíž naše opravdu první společná dovolená v zahraničí, a navíc i s Jasmínkou. Sešly se tu tři generace. Já jako ta prostřední jsem v pohodě, jen ta první a třetí se občas spolu dohadují," svěřila Kristina Kloubková

Přestože na Djerbě láká turisty především Středozemní moře, malá Jasmínka si v resortu vystačí jen s bazénem a tobogány, i když procházku po pláži a seznámení s velbloudy si také nenechala s maminkou ujít. "Přestala se bát vody, za což jsem moc ráda. Malý aquapark si vyloženě zamilovala a po skluzavce už sjede sama," dodala moderátorka, která předvedla v plavkách tělo bývalé tanečnice, na němž není ani gram tuku navíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám