Hlavní obsah
Článek

Vůbec se nebojí označit za královnu napletených vlasů. Simona Krainová (51) objevila techniku prodlužování a zahušťování vlasů v zahraničí předtím, než o ní někdo v Čechách vůbec slyšel. Řadu let se předvádí s vlasy, které původně narostly na hlavě někoho jiného, a nevnímá to vůbec jako problém, ba naopak tento zkrášlovací zlepšovák s nadšením využívá a nestydí se za něj.

Je pravda, že byly časy, kdy modelka kvůli naplétání vlasů přicházela o své vlastní. „Dřív jsem zkoušela některé metody navazování vlasů, které nebyly příliš šetrné a vlasy se trhaly. Nebylo to nic dramatického, dneska jsou ty metody tak šetrné, že to vlasům naopak prospívá,” říká Simona. „Když ti někdo přidá dvakrát víc vlasů, než sám máš, a pak je sundá, tak máš rázem pocit, že nemáš skoro žádné vlasy. Je to ale samozřejmě matoucí,” říká blonďatá kráska.

Modelka si nechává zahušťovat vlasy přes patnáct let a nyní je ráda, že objevila šetrný způsob, který působí přirozeně. „Ještě jsem se nesetkala s lepší metodou, která by natolik splynula s vlasy, žádné pramínkování nebo umělý tvar, ale krásně hladký vzhled a neviditelné spoje. Dokonce se mi podařilo neplánovaně obelhat i manžela, který si myslel, že mám už jen své vlastní vlasy.“ komentuje Simona Krainová novou metodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám