Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) už není sexy blondýnkou. Vlasy si nechala obarvit na růžovo-fialovo a cítí se v tom prý skvěle. "Jsem taková panenka. Na jaro, myslím, sympatický odstín, měla by do toho jít každá blondýnka, která chce trošku změnit svoji image. Můj kluk na to měl pozitivní reakci. Všichni kluci mi to překvapivě chválí. Mám samé pozitivní reakce zatím," řekla Super.cz Nikol.

Změna barvy vlasů není jedinou změnou. Nikol se ztrácí před očima a hubne do plavek. "Na našem blogu proměňujeme tři adeptky a držíme takovou bloges výzvu a hubneme do plavek. Jedeme to s nimi. Léto nepočká. Musíme na sobě zamakat. Dala jsem si hladovku, detox, teď jedu takovou proteinovou dietku a mám hroznej hlad," vysvětlila moderátorka, která kvůli kilům dolů musí doplňovat šatník o menší kousky.

"Jsem na dobré cestě, tyhle kalhoty už jsou mi trošku větší. Tady v obchodě jsem si koupila nové a mám radost, že mám o velikost méně," dodala Moravcová. Co říkáte, slušelo jí to víc jako blondýnce, nebo s růžovými vlasy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám