Hlavní obsah
Článek

Je máj, čas lásky, tak si ho pořádně užijte. Zamilujte se do luxusní ložnice zlevněné skoro o 24 tisíc, do moderní kuchyňské linky se slevou 60 % nebo do komfortní zdravotní matrace, kterou dostanete úplně zadarmo. To ovšem není všechno. MT-nábytek.cz pro vás zlevnil 4 000 báječných modelů nábytku nejméně o 25 %. Vyberte si z nich lásku na celý život. Ale pozor, vzrušující slevy končí 31. května!

Vzrušující květnové slevy nábytku! Vybavte si domov za nejvýhodnější ceny - už jen 6 dnů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejvyšší čas se zamilovat! Nejlépe do nového nábytku se slevou až 60 %. Až do konce měsíce lásky si u MT-nábytek.cz vyberete ze 4 000 výrazně zlevněných modelů do bytu, kanceláře i zahrady. Naše tipy: luxusní ložnicová sestava se slevou téměř 24 tisíc, moderní kuchyňská linka za necelých 5 000 nebo komfortní zdravotní matrace zdarma a k ní ještě 2 polštáře jako dárek. Stihněte je do 31. května!

Všechny barvy lásky poznáte v parádní ložnici za super sníženou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si dlouhé vášnivé noci i klidný hluboký spánek v ložnici Veria, vyvedené v moderním tmavém dekoru. Díky výběru velikosti dvoulůžka a typu matrace si spaní dokonale přizpůsobíte svým zvykům. Všechny parádnice a parádníci navíc ocení i možnosti úložných prostor ve velké šatní skříni s čelním zrcadlem. Škoda takovou nabídku za ty peníze nevyužít. Dříve za 18 185 Kč.

Láska nemusí být jen v ložnici. Sedačku během pár okamžiků přeměníte na postel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělý odpočinek po práci i sportování vám poskytne sedací souprava Alina. Je čalouněná látkou, ekokůží nebo oblíbenou omyvatelnou tkaninou, a to ve více než 100 barvách a vzorech potahu. Kvalitní pružinové jádro a tři velké opěrné polštáře zajistí pohodu ve všech polohách v sedě i v leže. A když na vás v obýváku přijde milostná chvilka, sedačku za pár vteřin rozložíte na velké lůžko. Dříve za 18 175 Kč.

Nakupujete s láskou nové oblečení? Nakupujte, do této skříně se vám vejde všechno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šatní skříň Donzel ve světlém i tmavém provedení uspokojí potřeby každého, kdo si potrpí na pestrý šatník. Máte 10 nebo 20 halenek? Vyberte si šířku a vnitřní uspořádání úložných prostor podle množství svého oblečení. Posuvné dveře neruší otravnými zvuky při otevírání a nezaberou další prostor, což se hodí v každém bytě. Za nejvýhodnější cenu široko daleko je to super volba. Dříve za 7 190 Kč.

Když je hodně lásky, je i hodně dětí. Máte je kam všechny bezpečně uložit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až tři děti se pohodlně vyspí na patrové posteli Elisia z borovicového masivu. Nezáleží na tom, jak jsou ratolesti velké, z 3 rozměrů ložné plochy si pro ně zvolíte ten ideální. Horší bude domluvit se na barvě, na výběr totiž máte ze 40 různých kombinací. Dvoulůžko dostanete i s matracemi a v případě potřeby ho rozdělíte na dvě samostatné postele. Ideální řešení pro početnější rodiny. Dříve za 12 490 Kč.

Další články

Načítám