Hlavní obsah
Článek

Chcete se s námi vydat do bytů a domů slavných tváří? Můžete si prohlédnout například koupelnu Mela Gibsona nebo Reese Whiterspoon, projdeme také obývacím pokojem Zooey Deschanel a usednout můžeme v jídelně Renee Zellweger. Čí vkus vás inspiruje pro změnu nebo vylepšení detailů vašeho domova? Jaké vybavení vám vyrazí dech? V tomto článku nabídneme doplňky, nábytek i vybavení, které vás omráčí a nemusíte ani utratit kosmické částky.

Renee Zellweger

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V žádném interiéru určitě nechybí aspoň nějaká květina. Jejich květ i vůně přinesou do bytu skvělou atmosféru a navodí pocit pohody. Kladete ale také důraz na vázu, do které kytici dáváte? Existuje spousta kousků, které i samy o sobě vypadají na stole skvostně a tvoří tak často podstatnou součást výzdoby jídelny, chodby nebo obývacího pokoje

Mel Gibson

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se inspirovat útulným domem Mela Gibsona v Malibu, a nebojte se do vhodného prostředí zasadit originální komodu. Na výběr je vždy z mnoha velikostí, barev i materiálů. Krásně vyniknou také právě v koupelnách, kam se výborně hodí i malovanější a výraznější kousek z masivního dřeva.

Zooey Deschanel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli už vás také nebaví klasické a nudné konferenční stolky, které nejenže nejsou nějak praktické, ale ani nedokážou oživit interiér, zkuste se odvázat a sáhnout po zábavnější variantě. Zaujalo nás, jak to vyřešila krásná Zooey.Deschanel, která ozdobila svůj obývací pokoj stylovou masivní truhlou. Dovnitř se vejde spousta věcí a zvenku vypadá úchvatně.

Tommy Hilfiger

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z vás už asi zjistil, že žádný pokoj není kompletní bez vhodně zvoleného obrazu či grafiky. Tápete ale stále a nejste si jistí, zda to, co se vám líbí, není příliš extravagantní a hodí se i ke klasičtějšímu stylu vybavení? Tommy Hilfiger nás opět příjemně překvapil svým vkusem a dokázal, že bát se určitě nemusíte. Zkuste si tedy vybrat bez předsudků a zvolte to, co vás nadchne.

Reese Witherspoon

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi nám dáte za pravdu, že jedny z nejlepších, relaxačních chvil po náročném dni jsou ty, kdy si můžeme napustit vanu s horkou vodou a pěnou, poslouchat oblíbenou hudbu a popíjet sklenku vína. Právě v těchto chvílích ale často chybí odkládací prostor. Abyste si užili oblíbené chvíle naplno, je tu jednoduchý, ale úžasný tip na klasickou dřevěnou stoličku. Vypadá výborně a slouží k nezaplacení.

Další články

Načítám