Hlavní obsah
Článek

Díky jmění jejího otce, jímž je šéf Formule 1 Bernie Ecclestone, si Tamara žije jako v pohádce. V době konání mezinárodního filmového festivalu tak nechybí v Cannes, kde lze narazit na vlivné osobnosti nejen ze světa šoubyznysu.

Kdo ovšem Tamaru v jihofrancouzském přímořském letovisku čekal v luxusních modelech věhlasných návrhářů na červeném koberci, byl zklamán. Poté, co se loni v březnu stala maminkou, se její život výrazně proměnil. Rodina je pro ni největší prioritou a od dcery Sophie se nehne ani na krok.

Kráska, na niž jednou čeká ohromné dědictví, tak v Cannes korzuje s manželem Jayem Rutlandem a kočárkem po promenádě, a nebýt jejích výstavních křivek, příliš by se nelišila od běžných maminek. Příroda jí nadělila luxusní postavu, na níž se těhotenství vůbec nepodepsalo, a Tamara tak zazářila i v obyčejných letních šatech, které si oblékla přes bikiny. Proslulý canneský větřík se totiž v kombinaci s volným outfitem postaral o to, aby Ecclestone odhalila dostatek svých tělesných předností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám