Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorce Sandře Parmové a jejímu příteli Michalovi Janotkovi se na Primě přezdívá Ken a Barbie. Když si ale Sandra vyzkoušela kostým z muzikálu Fantom opery, začala uvažovat o tom, že by možná změnila barvu vlasů. Odstín, který měla její paruka, ji nadchnul.

"Cítím se úžasně, i když v kostýmu je trochu náročnější chodit. Ale zvlášť dobře se cítím v téhle barvě vlasů. Nikdy jsem nebyla hnědovlasá, vlastně jsem žádnou jinou barvu než blonďatou nevyzkoušela, a tahle se mi moc líbí. I to líčení k tomu, úplně odlišné než to, na které jsem zvyklá. Když už bych někdy uvažovala o změně barvy vlasů, tak tahle hnědá je moc pěkná," svěřila Sandra.

Zatím byla Sandra nadšená pouze z kostýmu, který si měla možnost vyzkoušet, těší se ale, až konečně uvidí samotný muzikál Fantom opery, který je zatím téměř beznadějně vyprodaný. "Hrozně moc bych na něj chtěla jít, i ty kostýmy mne navnadily. Ráda bych chodila víc za kulturou, ale jak s Michalem bydlíme každý v jiném městě, je těžké skloubit to časově. Ještě se nám nepovedlo za tři roky zajít do divadla. Je to ostuda. Snad bude Fantom opery první vlaštovkou," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám