Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Vlastinu Svátkovou si diváci pamatují z oblíbeného seriálu První republika, v němž si zahrála prostitutku Goldu. Talentovaná herečka si dokonce zahrála i v bondovce Casino Royale a filmech svého bývalého manžela, režiséra Dana Svátka, (Occamova břitva, Touha motýla).

A teď si atraktivní blondýnka zkusila další hereckou výzvu. V kriminálním thrilleru Gangster Ka hraje manželku protřelého zločince Radovana Krejčíře, který ve filmu vystupuje pod jménem Radim Kraviec alias Káčko a ztvárňuje ho v poslední době často obsazovaný herec Hynek Čermák.

„Prý se měli strašně rádi. Ale celé je to mnohem složitější, když vedle toho vztahu existují takové okolnosti, vlastně se ani nemohou opustit," nastínila svou roli manželky známého gangstera Svátková, jež na filmovém plátně odhalí své půvaby.

Káčko si totiž samozřejmě potrpí na krásné ženy a přesně taková jeho filmová manželka je. Svůdná herečka se divákům mimo jiné představí v odvážných a luxusních šatech a pánové se tak kromě zápletek z organizovaného zločinu budou mít opravdu na co dívat.

Thriller Gangster Ka je natočen podle námětu Jaroslava Kmenty, který je autorem knihy „Padrino Krejčíř“. V režii Jana Pachla (seriál Cirkus Bukowsky), který je i autorem scénáře, na plátně kromě Vlastiny Svátkové září také Hynek Čermák, Alexej Pyško, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler, Jan Vlasák, Jan Révai a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám