Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když Iva Janžurová (82) včera slavila se svými přáteli své čtyřiasedmdesáté narozeniny. Herečka se nám svěřila s životním moudrem.

„Jsem ráda, že je kolem mě spousta rozesmátých lidí, dostala jsem krásné dárky, krásná přání. Co víc bych si mohla přát?” svěřila se nám národem milovaná herečka těsně poté, co jí hosté na profesním setkání magazínu Best of včetně známých osobností sborově zazpívali k narozeninám.

Jak prožívá herečka vlastní narozeninové oslavy? „Řeším to s nadhledem a říkám, že je mi čtyřicet sedm. Až se ty číslice obrátí a bude to nelichotivá změna, tak se asi budu k tomu věku muset přiznat. Důležité je, že se cítím zdravá, spokojená a strašně mladá,” směje se paní Iva.

Janžurová si skutečně nepřipouští, že by správně měla sfouknout sedmdesát čtyři svíček na dortu. „Když mluvím o něčem, co se stalo dřív, tak říkám, že se to stalo v době, kdy jsem byla ještě mladší, než jsem teď,” smála se Iva Janžurová.

Reklama

Další články

Načítám