Hlavní obsah
Článek

S muzikantem Ondřejem Brzobohatým (41) jsme si povídali o tom, proč nemá rád hudební festivaly jako interpret, ale pouze jako divák. Dostali jsme se ale i k dovoleným s jeho partnerkou Taťánou Kuchařovou (36). A letos už jich mají za sebou požehnaně.

Ondra totiž bude naprosto výjimečně vystupovat na festivalu PlayFair, který spolupořádá jeho přítelkyně se svou nadací Krása pomoci. "Jako divák se na festivalech cítím docela pohodlně, ale hraju raději sám pro svoje vlastní publikum. Víc mě to baví," tvrdí. Bojí se snad, že by z jeho vystoupení diváci přecházeli za jinými lákadly festivalu? "Přesně tak, to bych velice těžce nesl a mohl bych z toho mít nějaké trauma, protože jsem velmi citlivý," odpověděl s nadsázkou.

Táňa ho ale přesvědčila, aby udělal výjimku. "Moje vystoupení ale bude trochu jiné tím, že do něj zapojíme třeba Matěje Rupperta a Ondřeje Rumla (42). I proto, že to bude jiné a zvláštní, jsem se to rozhodl udělat. Bude to legrace," míní.

Táňa má spoustu charitativních aktivit i mimo Českou republiku. Jel s ní Ondřej třeba do sídla OSN, kde měla přednášku o práci své nadace? "Chtěl jsem s ní do New Yorku jet a být u toho, ale bohužel to nevyšlo časově, protože jsem měl zrovna turné. Ale byli jsme v kontaktu aspoň po telefonu. Rád bych s ní jel pokaždé, ale vždycky to nevyjde," krčil rameny.

Zaměstnaný pár si ale udělal od začátku roku dost času hned na několik dovolených. "Ty dovolené na začátku roku byly spíš pracovní a do toho jsme si stihli užít maličko volna. Ale tahle na Maledivách byla vyloženě rekreační. Oba jsme potřebovali vypnout, protože jsme měli předtím, a budeme mít i teď hodně práce," vysvětlil.

"Je třeba si to dovolit, protože v tomhle uspěchaném světě, kdy pořád něco řešíte a jste na telefonu, je potřeba si udělat čas bez něj. Šílené zjištění pro nás bylo, že když jsme přijeli do toho ráje, byly tam páry, které spolu sice seděly u stolu, ale chatovaly na telefonu. Měl jsem chuť jim říct, ať je vypnou, a říkal jsem si, že náš vztah takhle v životě vypadat nebude," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám