Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Petra Němcová (44) původem z Karviné je zákonitě ozdobou každé akce. Nejinak je tomu i během právě probíhajícího filmového festivalu v Cannes. Kromě účasti na mnohých společenských událostech, kde se setkává i s kolegyněmi Adrianou Limou či Irinou Shayk, se Petra v úterý prošla i po červeném koberci před premiérou thrilleru Sicario. Róba s hlubokým výstřihem k ní ale tentokrát přívětivá nebyla.

Kráska, která se v minulosti stala ‚inventářem‘ plavkového vydání magazínu Sports Illustrated a v roce 2003 dokonce stanula na jeho titulní straně, v posledních letech viditelně zhubla. To se mohlo odrazit i na jejím hrudníku, který dnes působí poněkud kostnatě.

Šaty z Cannes navíc postrádaly potřebnou formu a pevnost, aby udržely modelčiny vnady na svém místě. To zapříčinilo, že Petřin dekolt nepůsobil souměrně, čehož si u celebrity jejího formátu nešlo nevšimnout. Není ovšem pochyb, že příště si zakladatelka nadace Happy Hearts Fund vylepší reputaci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám