Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Fantoma opery Michaela Gemrotová (38) dokazuje, že není jen něžnou blondýnkou, za kterou ji fanoušci mají. Osedlala si totiž pořádně silný stroj a na Harleyi vyrazila z Prahy do Ostravy. "Motorky mě braly vždycky. Ale ne šílenosti. Mě vůbec nikdy nelákaly sebevraždy a bláznění šílenou rychlostí na silnici. "Kdo dojede dřív", to fakt není nic pro mě. Tohle je jinej motorkářskej svět, fakt pohodička. Užívala jsem si tu jízdu, volnost, bezstarostnost," řekla Super.cz Míša, která už dlouho uvažuje o tom, že by mezi motorkáře chtěla pořádně zapadnout a pořídit se Harleye vlastního.

Tady ale pořádně narazila. Hlavně u rodičů a přítele, houslisty Saši Kopky. "Pro mě je ten stroj a atmosféra kolem jako magnet. Bohužel ale zatím nemám řidičák na motorku. Velký problém jsou fakt rodiče a přítel. Mají strach a neuvěřitelně dobrou přesvědčovací a odrazovací schopnost. Neustále slyším komentáře typu: chceš se zabít? Jsi maličká, spadne ti to, zmrzačí tě to a co pak? Zbláznila ses se pustit mezi takové chlapy...," prozrazuje Gemrotová.

"Moje maminka v mládí spadla z motorky, naštěstí v malé rychlosti, ale prostě ví, jak nebezpečné to je. Takže zatím z nákupu nic nebude a jen občas vyrazím s Harleyářema, když mě tedy vezmou na nějakou jízdu s sebou jako spolujezdce," dodala Christine z Fantoma opery.

Míše to v motorkářském neuvěřitelně seklo. "Cítila jsem se jako drsná holka, fakt super," uzavřela Gemrotová, která při příjezdu do Ostravy napsala svému partnerovi esemesku: "Máš smůlu, příští týden si jdu dělat řidičák."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám