Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je čas dovolených, je to doba setkávání, čas výletů s rodinou , nebo s novými přáteli, je to čas toulání se přírodou i městem. Léto je také pláž, moře a opalování. Léto jsou chvíle bezstarostného volna a uvolnění. Na takovou dovolenou je třeba se připravit. Dopřejte si pocit lehkosti a volnosti léta s Moira Fashion.

Léto plné překvapení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Modely s rustikální krajkou jsou vhodné pro večerní párty, nebo pro společenské události. Příjemné materiály s výbornou prodyšností Vám pomohou plně si užít chvíle volna a odpočinku. Všechny fazony kolekce Moira Fashion jsou limitované a máte tedy nejvyšší čas si pořídit některý model a obohatit tak svůj šatník. Svěží barevnost, a neotřelý dezén Vás potěší v horkém letním počasí při každodenních cestách do zaměstnání, nebo procházkách městem.

Modely do společnosti, párty i do zaměstnání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemný, měkce splývavý materiál rafinovaně zdůrazňuje ženské linie. Dezén v trendové barevnosti letošní sezóny navozuje pocit odpočinku a pohody. Fazony jsou určeny pro běžné denní nošení v teplých dnech jara a léta. Lehký, vzdušný materiál se báječně hodí pro toulání městem, nebo odpolední posezení s přáteli.

Pro běžné denní nošení, do města a cestování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenápadný dezén udivuje svojí elegancí. Kvalitu materiálu oceníte ve chvílích ochlazení, nebo při večerních procházkách přírodou.

Proužek je věčný a přesto pokaždé jiný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proužek je dezénovou stálicí, pozvolna se přebarvil do svěžích barev letošního léta a zabydlel se v šatnících. Jednotlivé modely uplatníte v horkých ulicích města, stejně jako při cestování i běžném nošení do zaměstnání. Ovšem letní barevnost je přímo stvořena pro koupaliště a pláž.

Úplně jednoduché

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdánlivě jednoduché fazony pánských triček ukrývají letní pohodu v materiálu, z kterého jsou zhotoveny. Promyšlená kombinace použitých přízí přináší výborné vlastnosti - příjemný omak, rychlý odvod vlhkosti a stabilní tepelné mikroklima. Pro letní období ideální, trička se dobře udržují a rychle schnou.

Další články

Načítám