Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější uruguayská rodačka dnes slaví 38. narozeniny, ale stále těží ze slávy, již si vybudovala telenovelou Divoký anděl. Podívejte se na nejpikantnější úlovky z archivů Natalie Oreiro, která má stejně latinskoamerického šarmu jako Salma Hayek (57) či Eva Longoria (49)!

Kráska z Uruguaye se poprvé v roli Milagros objevila v roce 1998, kdy jí bylo 21 let. Příběh sirotka, který po odchodu z kláštera prožívá první milostné vzplanutí, tvůrci roztáhli do neuvěřitelných 270 epizod, které z Natalie udělaly hvězdu mezinárodního věhlasu.

Na přelomu milénia Divoký anděl dorazil i do Česka a Oreiro v té době vystupovala jako úspěšná popová zpěvačka účinkující v provokativních kostýmech. V té době se stala sexsymbolem a nafotila několik pikantních fotek, na nichž by ji jako blondýnu poznali jen její zarytí fanoušci.

Největší slávu už má sice Natalia Oreiro za sebou, ale stále se věnuje zpěvu i herectví. Když v prosinci roku 2013 vystoupila v Polsku, byla necelé dva roky po porodu syna Merlina, ale mateřství ani věk se na jejích křivkách vůbec neprojevily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám