Hlavní obsah
Článek

Tento týden se u stolu setkala nekonfliktní ženská sestava, ale diváci se přesto kromě receptů dočkají i peprných historek. Úterní hostitelka Gabriela se rozpovídá o svém intimním životě, přestože není zrovna sexsymbolem.

Plnoštíhlá soutěžící je vyloženě kuchyňský typ a nejvíce jí to sluší u plotny. Gabriela se však při večeři, kde došlo na babské řeči, pochlubila historkou, již by od ní nikdo nečekal. Před kamerou se nebála mluvit o svém nejintimnějším soukromí a hosty obohatila o pikantní vzpomínku.

Když se Gabriela rozvášnila, chtěla romantický večer s partnerem završit společnou koupelí ve vaně. Vzhledem k její korpulentní postavě dobrý záměr ovšem dopadl tragicky. „Zapomněli jsme, že při součtu našich vah to dno klesne. Nadzvedl se špunt, celá vana vytekla, a my jsme zůstali jako ryby na suchu,“ zavzpomíná hostitelka.

Gabriela je ženou činu a špatná zkušenost ji od dalšího experimentování neodradila. Prostorově výrazná žena totiž miluje výzvy. Přestože celý život pracovala jako dělnice v mrazírnách, na stará kolena se z ní stala inženýrka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám