Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takový rozruch už dlouho žádná zpráva v českém televizním rybníčku nevyvolala! Prima se rozhodla udělat něco se skomírajícími bulvárními pořady VIP zprávy a TopStar (především jeho sledovanost je všechno, jen ne dobrá) a od podzimu je představí úplně v jiné podobě a nejspíš i s jinými tvářemi. Strachují se všechny moderátorky i dosud protežované celebrity, které rázem mohou přijít o televizní kontakty a tím i o část slávy!

Situace na Primě už delší dobu vyvolávala úsměv: v obou pořadech si reportérky dokola točily reportáže s celebritami, které byly jejich srdci (a kdo ví, zda ne i jejich peněženkám) blízké, TopStar se po konkurenčním Prásku na Nově stal chudou Popelkou, co se sledovanosti týče (i třikrát menší), a šušká se dokonce, že mnozí po nástupu pro některé výrazně nevýrazné Ivy Kubelkové (46) vysílání magazínu brali jako slušnou ukolébavku.

Server Extra nyní zveřejnil, že Prima zakládá společenskou redakci, pod níž budou nově spadat oba formáty. A je logické, že nezůstane kámen na kameni. Zvlášť v TopStaru, který dosud stanici dodávala na klíč externí firma.

„Sám jsem to Primě nabídl, aby si TopStar dělala sama. Má to logiku. Naše firma má svých projektů dost. Nabídl jsem jim i lidi, kteří to vyráběli dosud, je ale na televizi, jak se rozhodne,“ řekl Super.cz dosavadní producent pořadu Petr Erben.

Iva Kubelková za TopStar nebo Laďka Něrgešová za VIP zprávy by se nyní mohly bát o flek (Vlaďka o něco méně, přeci jen je její způsob uvádění VIPek zábavný, ale kdo ví, jak moc sáhne Prima do stávajícího stavu). A s nimi i další moderátorky denního bulvárního zpravodajství a zvláště pak reportérky. A to obou formátů.

„Řekli nám to v pondělí na poradě, hrozně se o tom mezi lidmi v televizi drbe. Budou velké změny v obou redakcích, kdo odejde, nebo bude odejit, se ale ještě neví. Prima chce, aby obě dosud skoro nepřátelské redakce spolupracovaly. Čistku mají odnést reportérky z obou redakcí, takže se budou teď všechny pořádně snažit, aby to nepostihlo právě je,“ tvrdí naše zdroje.

Spojenou redakci povede Zuzana Brzáková, která na Primě před časem již působila a dobře si rozuměla s Ivanou Gottovou. Třeba se jí povede přimět ji i k podzimnímu návratu na obrazovku. Manželka Karla Gotta totiž od začátku července ohlásila časově neomezenou přestávku kvůli péči o manžela a rodinu.

Reklama

Další články

Načítám