Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou ze dvou finalistek, které neměly před soutěží Česká Miss vůbec žádné zkušenosti s modelingem, byla i Andrea Kalousová. Když tedy okatá brunetka získala titul Česká Miss World 2015, tak musela spoustu věcí dohnat. Aby se z ní mohla stát profesionální modelka, tak k tomu potřebovala vlastní book, tedy soubor snímků, ve kterých modelka prezentuje svou fotogeničnost.

Z toho důvodu si ji vzal do parády fotograf Lukáš Navara, který vytvořil jedny z jejích prvních profesionálních fotek určených do booku. „Focení jsem si moc užila,“ říká Andrea, která se v průběhu soutěže nevalně proslavila tím, že prožila románek s Leošem Marešem.

Do svého portfolia si Kalousová zařadí decentní snímky, které jí vyloženě lichotí, kromě nich se tam budou nacházet i fotky, kde je brunetka vyloženě k nepoznání. Profesionální tým vizážistů a kadeřníka se na ní vyloženě vyřádil, ale aspoň se ukázalo, jestli modelka před objektivem zvládne ustát i náročnější disciplíny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám