Hlavní obsah
Článek

S Anetou Vignerovou (36) se na večírcích potkáváme pravidelně. Ráda se baví a sklenky alkoholu se rozhodně nezříká. A i když jsme se tentokrát setkali na párty francouzského šampaňského, tak nám přiznala, že pokud jde o drinky, má ho až na třetím místě. "Nejraději mám bílé víno a pak prosecco," svěřila, že není milovnice nejdražšího pití.

Ty nejhorší zážitky, které s alkoholem zažila, si radši už nepamatuje. "Asi to bylo v pubertě, to jsem zažila nejhorší období. Tehdy jsme s to s holkami asi musely zažít. Ale nikdy to nemělo nějaké příšerné následky. Člověk se zamotal, pomotal, pak mu bylo špatně a nějakým způsobem se to řešilo. Prošel si tím každý a tyhle věci už mám za sebou," vyprávěla.

Chtěli jsme vědět, zda má nějaký recept na kocovinu? "Nejlepší je spánek a pít hodně vody. Ale někdy to kvůli dehydrataci a žízni přeženete s vodou natolik, že je vám ještě hůř. A když už se vám podaří dostat se na nohy, tak určitě vývar, nějaký dobrý mastný vývar," svěřila.

Stalo se jí ale také to, že vyháněla čerta ďáblem. "Když jsem věděla, že druhý den nepracuju a můžu si to dovolit, tak ty akce byly tak, že pátek byl krušný, a když jsme se v sobotu vzbudili, šli jsme si dát pivo a stalo se, že to končilo až v neděli. Ale ta už je pak hrozivá. To ležím a nemluvím," přiznala občasné alkoholové úlety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám