Hlavní obsah
Článek

V Cannes byste v těchto dnech našli asi nejvyšší koncentraci hvězd na kilometr čtvereční. Filmového festivalu se účastní i anglické herečka Sienna Miller (33), která se ale nepřijela pouze producírovat po červeném koberci nebo představit nový film, nýbrž získala čestné místo v hlavní festivalové porotě, stejně jako například francouzská ikona Sophie Marceau nebo americký herec Jake Gyllenhaal.

Volné chvíle tráví maminka téměř dvouleté dcery Marlowe, která naposledy zářila vedle Bradleyho Coopera v oscarovém Americkém Sniperovi režiséra Clinta Eastwooda, u hotelového bazénu nebo na některé z pláží s jemným bělostným pískem. Roztomilá holčička, kterou má s hercem Tomem Sturridgem, pochopitelně jela na částečně pracovní dovolenou s ní.

Miller v minulosti chodila několik let s kolegou Judem Lawem. Poté, co se provalila nevěra s chůvou jeho dětí, zrušili zásnuby. Nedlouho poté měla herečka aférku s posledním představitelem agenta Bonda Danielem Craigem. V roce 2008 pak měla poměr se ženatým hercem Balthazarem Gettym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám