Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravagantní umělkyně FKA Twigs, která se pořádně dostala do povědomí veřejnosti až po uveřejnění vztahu s hercem Robertem Pattinsonem, je ženou mnoha tváří. O víkendu byste na ni narazili v ulicích New Yorku. Ovšem nebýt dvou copánků vykukujících zpod čepice, vypadala by trochu jako kluk...

Sedmadvacetiletá anglická zpěvačka, textařka a tanečnice možná věřila, že ve městě anonymity zůstane ve sportovním oblečení a apartní pokrývce hlavy s volánkem v utajení, to se ovšem přepočítala. Paparazzi nikdy nespí a ona je celkem dobře zapamatovatelný typ.

Pattinsonovu budoucí manželku s původním jménem Tahliah Debrett Barnett, s níž se idol teenagerek ze ságy Twilight zasnoubil letos v dubnu po osmi měsících randění, zkrátka nešlo přejít jen tak bez povšimnutí. Věřme, že to dvojici vydrží déle, než tomu bylo u hercova minulého vztahu s Kristen Stewart, která jej podvedla s režisérem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám