Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

<span>Moderátorka Evropy 2 Iva Vavřínová se vdala. O minulém víkendu řekla své "Ano" pod širým nebem v královském vinohradu Villy Richter dlouholetému příteli Břetislavu Bendovi, se kterým má syna Tadeáše. </span>

"Byla jsem hodně dojatá, slzy byly. Počasí nám vyšlo neskutečně. Shodli jsme se na tom, že lepší místo pro svatbu i díky výhledu na celou Prahu jsme zvolit nemohli," řekla Super.cz Iva.

Pozdní oběd se konal v místě svatby v úzkém kruhu rodiny, večerní slavnost uspořádali novomanželé doma na zahradě pro zhruba padesát hostů. "Atmosféru pomohli na svatbě vytvořit i turisté, kteří přišli na Pražský hrad a pro které jsem zřejmě v červených šatech byla celkem kuriozita. Fotili si mě jak hollywoodskou hvězdu," usmívala se moderátorka.

Na netradičních červených šatech se s manželem shodli od začátku. "Bylo to přání mé i mého partnera. V šatech mě ale viděl skutečně až před oltářem," dodala.

Reklama

Další články

Načítám