Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Libor Podmol, mistr světa ve freestyle motokrosu, nevydržel nátlak své přítelkyně Lenky, s níž má dvě děti - syna Joshuu a dceru Lilien - a po 15letém vztahu se s ní oženil. Svatba, která se nenesla ve zrovna tradičním a romantickém duchu, proběhla na zámku ve Vlašimi.

Libor na svatbu přijel na motorce a vybral černé snubní prstýnky. „Aby skákal na motorce se zlatým prstýnkem, to je takový divný, tak jsme vymysleli, že uděláme černé,“ okomentovala netradiční výběr šperků Lenka Podmolová. Prstýnky pocházejí z dílny Marka Bareta, klenotníka amerických celebrit.

Po obřadu a krátké projížďce v kočáře taženém koňmi na hřbitov, kde leží Liborův táta, se svatebčané vydali na nedalekou farmu Blaník, která patří bývalému organizátorovi české Miss Miloši Zapletalovi. Na ní se ve stylu freestyle motokrosu za doprovodu bulharské kapely Filipa „Loco“ Flussera bujaře slavilo až do ranních hodin. „První noc byla velmi divoká, spali jsme asi hodinu,“ vypráví Libor Podmol.

Na svatební mejdan nejlepšího českého jezdce dorazili i další slavní freestyle motokrosaři. Z těch českých například jeho bratr Filip Podmol, Matěj Česák, Martin Koreň, Petr Pilát, z těch světových Francouzi David Rinaldo a Remi Bizouard a Australan Rob Adelberg, kterého dokonce nalezla ráno na chodbě farmy tamní uklízečka nahého.

„Když jsem se ráno dokodrcal na snídani, přišla za mnou manažerka farmy a oznámila mi, že v areálu spí na zemi nahý muž a že má podezření, že jde o pana Adelberga. Požádala mě, jestli bychom ho mohli někam odnést, protože už měli od rána otevřeno a začali k nim jezdit normální hosté,“ vzpomíná s úsměvem Libor.

Freestyle motokrosaři se starali o zábavu během celého dne. Asi tři hodiny hráli wrestling, u kterého si roztrhali obleky. Vítězem se stal právě Rob Adelberg, kterému následně zřejmě až přespříliš zachutnala česká slivovice.

Reklama

Další články

Načítám