Hlavní obsah
Článek

Irského herce Jonathana Rhyse Meyerse (37) kromě seriálu Tudorovci proslavil i jeho boj se závislostí na alkoholu. Málokterá celebrita má totiž na kontě tolik nelichotivých snímků, jež by mohly sloužit jako prevence v léčebně, jako právě on.

Seriálový představitel krále Jindřicha VIII., jehož podmanivý pohled okouzlil divačky po celém světě, měl vždy slabost pro kapku něčeho ostřejšího, což nepříznivě ovlivnilo jeho kariéru i soukromý život. Jeho dlouholeté partnerce Reeně Hammer došla v roce 2012 s věčným alkoholikem trpělivost a Jonathan zůstal sám se svými tekutými kamarády.

V závěru loňského roku se zdálo, že herec svůj boj vyhrál a po odvykací kúře se zasnoubil s Marou Lane. Úspěch v lásce ale nejspíš zapil alkoholem, jemuž opět přišel na chuť. Jeho nejnovější fotky jej ukazují ve zbídačeném stavu podobně jako kdysi Lenku Kořínkovou při dýchánku ve škarpě u silnice.

Když si Meyers v Londýně koupil dvě lahve vodky a přímo na ulici uhasil svou žízeň, seriálového fešáka nepřipomínal ani omylem. V džínách s rozepnutým poklopcem a flekatém triku, které si potřísnil vodkou, vypadal jako ošuntělý bezdomovec.

Reklama

Další články

Načítám