Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) už má krátce před svatbou s partnerem Ondřejem Novotným a pomalu začíná s loučením se svobodou. Stejně blonďaté kamarádky s sebou vzala na dámskou jízdu na párty francouzského šampaňského, a protože byla pětice i stejně oblečená, byl problém holky rozeznat.

Tomu, že si připadáme jako v pohádce o Zlatovlásce, kdy musela Jiříkovi s výběrem jeho nevěsty pomoci moucha, se Renata smála. "Jsou to moje kamarádky, a protože dress code byl modrá a bílá, tak jsme se náhodně sladily do bílých topů a sak. A ty blonďaté vlasy? Prostě vrána k vráně sedá," řekla Super.cz.

Poznal by ji mezi ostatními, zvláště když se snesla tma, její snoubenec? "Myslím, že můj budoucí manžel by mě poznal i poslepu. Jsme spolu spoustu let, zná mě dokonale, zná moje pohyby, ví, jak stojím. Myslím, že by mě poznal kdekoliv," je si jistá Renata.

Na tomhle večírku se prý ještě se svobodou oficiálně neloučila. "Ale první malé loučení se svobodou mám už zítra. Jedu na Moravu, kde mi připravily rozlučkový večírek moje kamarádky z Ivanovic a okolí, holky, které znám už od základní školy. Takže to bude zahájení mého loučení se svobodou, které bude trvat skoro dva měsíce. Mám svoji svobodu ráda a budu se s ní loučit strašně dlouho," smála se Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám