Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová vyrazila s kamarádkou z divadla Míšou Noskovou na dovolenou do Dominikánské republiky. U moře byla teprve potřetí v životě. A největší zážitek? Žádné moře, palmy, dokonalé koktejly a azurové nebe. Jednoznačně zvítězila pusa s delfínem.

"Pro mě opravdu naprosto nejvíc. Nikdy jsem netušila, že je delfín opravdu tak heboučký. Když mi na můj povel dal pusu a poté čekal na tu ode mě, to mě dostalo. Bylo to úžasný," řekla Super.cz Eliška, která za delfíny vyrazila sama bez kamarádky. Nosková totiž s delfíny plavala v Dominikánské republice už v lednu, kdy si užívala dovolenou s dcerou.

V Dominikánské republice si Eliška s Míšou užívaly dva týdny. Staral se o ně kamarád Milan, který zde už 26 let žije. "I díky němu to byla nezapomenutelná dovolená. Když letíte s cestovkou, znáte skoro jen hotelový komplex a vyrazíte na pár skupinových výletů. Takhle nás vzal na nejkrásnější místa v zemi, kterou dokonale zná," dodala Ochmanová, známá z muzikálu Casanova, kde hrála hlavní ženskou roli, a také z Divadla Hybernia, kde zpívá v muzikálech Sněhová královna, Přízrak Londýna a Kapka medu pro Verunku. Nyní v ústeckém divadle zkouší hlavní roli v muzikálu Cikáni jdou do nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám