Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvorní návrhářka Simony Krainové (51) nebo Gabriely Partyšové (45) Kateřina Geislerová poprvé ukázala tříměsíčního syna Eliáše, kterého porodila 22. února. Porod provázely těžké komplikace. Maminka i syn jsou už v pořádku, ale návrhářku nyní trápí časté nemoci syna.

"Narodil se s menším předstihem, což jsem neplánovala. Měla jsem pocit, že mám stále spoustu času, a tak jsem musela ještě z porodnice koordinovat jednu událost, kterou jsem měla již dlouho naplánovanou. Rodila jsem dlouho a s komplikacemi. Až do porodu jsem si o sobě vždycky myslela, že jsem docela statečná holka, ale můžu vám upřímně říct, že v posledních chvílích jsem se chtěla sebrat a jednoduše odejít. Prostě slézt z toho mučícího "křesla" a říct: "Děkuji, to mi stačilo, odcházím," řekla Super.cz návrhářka.

Komplikace ale bohužel nekončily. "Druhý den po příchodu z porodnice jsme šli rovnou do nemocnice. Syn náhle onemocněl. Naštěstí jsme vše rychle podchytili a s příslušnou léčbou zůstali v nemocnici dalších pět dní," vysvětluje.

S nemocí syna se potýká bohužel často. "Eliáš byl doteď bohužel často nemocný. Co mě mateřství naučilo? Neplánovat, umět se adaptovat a smířit se rychle s každou novou situací. Když začínáte mít pocit, že se věci nějak začínají urovnávat a že jim začínáte rozumět, tak se vše náhle mění. Takže spokojit se s málem a radovat se s malým co nejčastěji. Protože každý den je jiný," vysvětluje Geislerová, která se snaží při péči o syna najít pár chvil na práci.

"Na práci mi zbývá jen pár hodin týdně. Ale nevzdávám to. Takže moc nespím, nejím a tiše doufám, že to je jen na chvíli. Brzy musím začít připravovat další dvě kolekce: jaro/ léto 2016, kterou bych chtěla prezentovat v září na pražském fashion weeku, a podzim/ zima 2015, která bude v prodeji již po létě. Upřímně, jsem na sebe zvědavá. Záleží samozřejmě i na Eliášovi, jak moc bude chtít spolupracovat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám