Hlavní obsah
Článek

Všichni, kdo sledují dění ve filmovém světě, moc dobře ví, že Jane Fonda (86) působí na svůj věk nebývale zachovale. Na festivalu v Cannes však posunula laťku zralé ženské krásky ještě o kus výš, protože vypadala naprosto fantasticky.

Legendární herečka byla díky filmu Barbarella sexsymbolem 60. let, ale ani o půlstoletí později není babičkou, která by při sepisování pamětí vzpomínala na zlaté časy. Jane Fonda sice v závěru letošního roku oslaví 78. narozeniny, ale stále je hvězdou první velikosti.

Ani v pokročilém věku se nebrání natáčení a rozšiřuje svou bohatou filmografii zahrnující i snímky Klute a Návrat domů, jež jí v 70. letech zajistily Oscary. Když Jane na filmovém festivalu v Cannes zavítala na premiéru filmu The Sea of Trees režiséra Guse Van Santa, byla jednoznačně nejsledovanější celebritou.

Hereckou ikonu na červeném koberci dokonce nezastínila ani ruská modelka Natasha Poly. Festivalové ozdoby od sebe sice dělí neuvěřitelných 48 let, ale vzhledem k šatům Jane s odvážnými průstřihy působily jako sestry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám