Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šetřit elektřinou se v některých případech nevyplácí. To už dobře ví Česká vicemiss Tereza Budková. "Upadla jsem potmě na schodech a ulomila jsem si dvě třetiny zubu a ještě jsem si rozsekla spodní ret, který mi museli zašít. Naštěstí mi nástavbu na zubu udělali skoro hned," vyprávěla nám Tereza.

"Jeli jsme hned na pohotovost, na rtu jsem měla tři stehy, které mi vyndali po týdnu. Hned mi to srostlo, asi jsem superman," smála se. Během rekonvalescence mohla přijímat jenom kašovitou stravu. "Už jsem se těšila, až se pořádně najím, proto jsem byla úplně nadšená, že mne pozvali do francouzské restaurace na degustaci mušlí a bavilo mě i vytváření creme brulée," svěřila.

"Bohužel jsem přišla o lukrativní džob, na který jsem se připravovala. Bylo to spodní prádlo, takže jsem opravdu makala, aby to bylo vidět. Ale klient o mně ví, tak mě snad osloví zase příští sezónu," doufá Budková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám