Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák a herec Tomáš Klus (37) dnes slaví už devětadvacáté narozeniny. Na to, že ještě nedosáhl ani přelomové třicítky, toho stihl za svůj hudební život opravdu hodně. Za měsíc pokřtí už svou v pořadí pátou studiovou desku, aspoň na jeden rok sesadil roku 2012 z trůnu Českého slavíka Karla Gotta (†80) a bodoval i v hudebních cenách Anděl.

Sbírka cen ale pro charizmatického zpěváka nikdy neznamenala tu nejvyšší životní prioritu. Důležité pro něj vždycky bylo potěšit chytlavými písničkami početnou základnu svých fanoušků. V současnosti se pyšní vyprodanými koncerty, fanynky mu leží u nohou a daří se mu i v osobním životě, kde doslova září po boku krásné manželky Tamary a jejich společné dcerky Josefíny.

Dříve, než se ale Tomáš Klus proslavil, byste si ho na ulici sotva všimli. Během pár let několikrát změnil účes i image. Zatímco před pár lety preferoval krátké vlasy a s oholenou tváří vypadal jako nevinný mladíček, dnes už coby otec od rodiny působí o dost mužněji, nechal si narůst dlouhé vlasy i vousy a svým stylem nápadně připomíná generaci hippies. Jak šel čas s Tomášem Klusem, si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám