Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizátoři charitativní události pro děti Children's Justice Campaign Event si na červený koberec pozvali tu pravou... Pokud by se totiž náhodou stalo, že si někdo nevšimne jejího nevyvedeného make-upu, vytasila na něj další eso z rukávu.

Zamaskovat kruhy pod očima po probdělé noci dá někdy zabrat i těm nejzručnějším vizážistům. Herečka Meital Dohan před charitativní akcí v Beverly Hills na takového přeborníka evidentně nenarazila. I když líčení bylo jinak na její poměry až mimořádně vydařené, ani tentokrát se jí nepovedlo sklidit chválu. A to ani výběrem šatů a doplňků.

Extravagantní herečka se na večírku objevila s bílými skvrnami pod očima a finální dojem nezachránila ani metalickými šaty, punčochami a lacině vypadající růžovou obuví, která možná měla ladit s vyčuhujícími ramínky od podprsenky. Z té přitom nakonec vykouklo i něco dalšího.

Pětatřicetiletá Dohan pocházející z izraelského města Ra’anana se objevuje převážně v seriálech (Rodina Sopránů, Tráva, První den zbytku mojí smrti a další), ale posledních pár let to zkouší i jako zpěvačka. A její počínání není zase až tak marné. V roce 2011 vydala album I’m In Hate with Love, z nějž se uchytily převážně songy Yummy a On Ya se Seanem Kingstonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám