Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve chvíli, kdy skoro celé Česko včera večer sledovalo hokejový zápas Česko: Finsko, tak si příbuzná jednoho z nejvýraznějších českých hráčů Jaromíra Jágra (52) užívala jiné aktivity. Neteř slavného hokejisty, bloggerka Pavlína Jágrová, včera vpodvečer nefandila s příbuznými v pražské 02 areně, ani nebyla připoutaná u televizních obrazovek, ale raději vyrazila na módní přehlídku britské značky F&F.

„Hokej sleduju. Rozhodla jsem se, že přenechám lístky babičce a dědovi a vyrazím raději na tuhle akci,” svěřila se nám bloggerka na prezentaci nové kolekce pro podzim a zimu 2015/2016 v holešovickém multifunkčním prostoru La Fabrika. Bloggerka sice hokej sleduje, ale není to její nejoblíbenější aktivita. „Na hokej nechodím pravidelně, občas mě to baví. Na tohle mistrovství se dívám,” říká.

Zabývá se známá bloggerka tím, co si na zápas oblékne? „Řešila jsem, co na sebe,” říká Pavlína, která se prý rozhodně nezdobí bláznivými pokrývkami hlavy v národních barvách. „Snažila jsem se spíš mít na sobě něco teplého, když jdu na hokejový zápas. Samozřejmě jsem chtěla, aby mi to slušelo.”

Reklama

Další články

Načítám