Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Jaromír Jágr (52) řádí v dresu národního týmu jako černá ruka. Třiačtyřicetiletý hokejista předvádí na domácím hokejovém šampionátu neuvěřitelné výkony a zejména jeho zásluhou naši porazili Finsko a postoupili do semifinále mistrovství světa.

Zápasy českého týmu bedlivě sleduje i zpěvák Karel Gott (†80), který stejně jako Jágr patří k ikonám českého národa. A samotný Mistr, jak se Gottovi přezdívá, Jágrovi vysekl obrovskou poklonu. „Jestli je někdo Mistr všech Mistrů, tak jste to Vy, Jaromíre! Od Vašeho včerejšího výkonu už všude chodím jenom v dresu od Vás,“ vzkázal Jágrovi Karel Gott, který s rostoucím knírkem, jenž si v posledních týdnech pěstuje, hrdě zapózoval ve zmíněném dresu s podpisem a věnováním od české „osmašedesátky“.

Takovou obrovskou poklonu asi nečekal ani samotný Jaromír. Doufejme, že Jágrovi pochvala od pěveckého Mistra přinese další porci štěstí a naši nakonec v domácím prostředí získají vysněné zlato.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám